Android Q primeşte trecere automată între Dark Mode/Light Mode pe telefoanele Pixel

999 ori
<b>Android Q primeşte trecere automată între Dark Mode/Light Mode pe telefoanele Pixel</b>Una dintre cele mai solicitate funcţii pe telefoanele Android este Dark Mode, care a fost adăugată în sfârşit în Android Q. Utilizatorii beta-ului se bazau pe un buton On/Off până acum, dar iată că a sosit şi un mod

Una dintre cele mai solicitate funcţii pe telefoanele Android este Dark Mode, care a fost adăugată în sfârşit în Android Q. Utilizatorii beta-ului se bazau pe un buton On/Off până acum, dar iată că a sosit şi un mod de activare automată, pe telefoanele Pixel cel puţin.

Android Q

Există acum o modalitate de a porni automat modul Dark, atunci când apune soarele. Această noutate a fost semnalată de către unul dintre cei care au instalat beta-ul Android Q pe telefonul său Pixel. Modul Dark se va opri automat la răsăritul soarelui. Google şi dezvoltatorii Android nu au anunţat nimic despre această noutate, iar varianta în care s-a semnalat este 9.78.3 beta, pe care o găsiţi aici ca APK.

Dark Mode nu se aplică doar în sistem, ci şi în aplicaţii ca Google Contacts, Google Keep, Google Maps, Chrome, Google Phone Dialer, YouTube, dar şi cele non native, ca Nova Launcher, Facebook şi Pushbullet. Testele au arătat că Dark Mode poate economisi până la 50% din baterie pe timp de noapte. Mai trebuie umblat totuşi la Cards ale lui Google Assistant, care nu arată grozav pe fundal întunecat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×