Android Q Beta 1 vine cu un facelift pentru aplicația Files care adoptă acum stilul Material Design

649 ori
<b>Android Q Beta 1 vine cu un facelift pentru aplicația Files care adoptă acum stilul Material Design</b>După cum ați remarcat, în ultimele ore internetul s-a umplut de știri referitoare la Android Q Beta 1, primul release din programul de testare al versiunii cu numărul 10 de Android ce a fost livrat de către Google pe telefoanele

După cum ați remarcat, în ultimele ore internetul s-a umplut de știri referitoare la Android Q Beta 1, primul release din programul de testare al versiunii cu numărul 10 de Android ce a fost livrat de către Google pe telefoanele Pixel din portofoliu. V-am vorbit într-un articol dedicat despre principalele noutăți incluse în acest prim pachet software, dar după cum era de așteptat mai sunt descoperite și alte lucruri proaspete.

Google Files

(Files - Android Pie)

Un exemplu este aplicația de management al fișierelor și anume Files care după ani buni se bucură de o actualizare la nivel vizual dar și de câteva funcții software proaspete. Aveți mai sus câteva capturi din aplicație Files de pe Android Pie, iar mai jos noua iterație din Android Q, fiind remarcată pentru început trecerea la stilul Material Design cu UI mai arătos.

Files

(Files - Android Q)

Avem acum o bară de căutare de mari dimensiuni în zona superioară, shortcut-uri rapide afișate sub forma unui carusel pentru sortarea fișierelor (Video, Imagini, Documente, Audio), iar de această dată fișierele din cadrul aplicațiilor 3rd party sunt mai vizibile pentru utilizator.

O altă schimbare observată este aceea că opțiunea de a vedea fișierele din Google Drive este centrată în ecranul principal. Noul design este schimbarea majoră din cazul de față și așteptăm să descoperim ce alte aplicații au mai suferit asemenea "facelift-uri" odată cu Android Q.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×