Android Q Beta 5 ajunge mai devreme pe telefonul unui utilizator; Apare funcția "Back Sensitivity"

2.442 ori
<b>Android Q Beta 5 ajunge mai devreme pe telefonul unui utilizator; Apare funcția "Back Sensitivity"</b>Aproape de finalul săptămânii descoperim faptul că Android Q Beta 5 ar fi sosit mai devreme pe telefonul unui utilizator, după cum dezvăluie chiar acesta pe Reddit acolo unde postează și câteva capturi de ecran

Aproape de finalul săptămânii descoperim faptul că Android Q Beta 5 ar fi sosit mai devreme pe telefonul unui utilizator, după cum dezvăluie chiar acesta pe Reddit acolo unde postează și câteva capturi de ecran. S-a confirmat autenticitatea acestui update și principala noutate descoperită se numește "Back Sensitivity". Aceasta intră în legătură cu sistemul de navigare pe bază de gesturi și aflăm din rândurile următoare rolul său. 

Android Q

Ei bine, această opțiune intitulată "Back Sensitivity" ne va permite setarea nivelului de sensibilitate dorită pentru marginile laterale ale display-ului, zone din care aparent se vor permite gesturi de navigare pentru comanda "Back". Sunt 4 astfel de nivele, de la low și până la high.

Se vehiculează faptul că vor exista și alte asemenea gesturi implementate în Android Q nativ și mai aflăm că zona "Navigare prin gesturi" din secțiunea de setări ar fi fost redenumită în "Navigare completă prin gesturi". Așteptăm mai multe vești despre această funcționalitate și ar trebui ca versiunea finală de Android 10 să debuteze la început de lună august.

Android Pie debuta pe 6 august și ajungea în acea zi pe telefoanele Pixel. Curând ar trebui să sosească informații și despre numele de desert pe care îl va purta noul release Android OS. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×