Motorola Moto Z4 apare într-o nouă randare de la Evan Blass: Telefon modular, cu breton picătură, cameră singulară

678 ori
<b>Motorola Moto Z4 apare într-o nouă randare de la Evan Blass: Telefon modular, cu breton picătură, cameră singulară</b>Motorola Moto Z4 e subiect de zvonuri încă din toamnă trecută, când apărea în scăpări sub numele de cod "Odin". Acum primeşte o randare de la o sursă de încredere şi anume Evan Blass. Se pare că terminalul rămâne modular

Motorola Moto Z4 e subiect de zvonuri încă din toamnă trecută, când apărea în scăpări sub numele de cod "Odin". Acum primeşte o randare de la o sursă de încredere şi anume Evan Blass. Se pare că terminalul rămâne modular şi spatele său nu se abate prea mult de la formatul ultimelor Moto Z-uri. Se pare că acest nou venit va avea o talie subţire, judecând după imagini, dar şi o cameră principală protuberantă.

Va veni cu jack audio şi ecranul are muchiile mai înguste decât la predecesori, iar sus găsim un breton tip picătură de apă, în care se află camera selfie. Faptul că s-a încercat eliminarea "bărbiei" este evident un plus. Camera principală ar fi una de 48 de megapixeli, cu senzor Sony şi probabil folosind ceva din "magia" algoritmică Google pentru a compensa lipsa mai multor senzori. Cel puţin aceasta ar fi speculaţia din jurul acestei decizii. Nici urmă de cititor de amprente fizic, asta dacă nu e integrat în logo-ul din spate. Posibil să fie integrat în ecran.

Motorola Moto Z4

Moto Z4 a oscilat în ultima vreme între specificaţii de flagship şi unele de telefon midrange. Erau menţionate la bord fie un procesor Snapdragon 855, fie un Snapdragon 675, cel puţin 4 GB RAM şi un ecran OLED Full HD de 6.4 inch. Camera de 48 MP vine cu tehnologie Quad Pixel, care combină 4 pixeli în unul singur, pentru fotografii detaliate de 12 MP (și mai luminoase în condiții low light). Vom avea şi module noi de ataşat la acest device, deşi nu se ştie încă şi ce va fi special la ele.

Unul 5G e foarte probabil de vreme ce şi Moto Z3 a primit ceva de gen. Rămâne de văzut dacă va mai exista și un Moto Z4 Play, iar apropo randarea lui Evan Blass e identică cu cea de la 91Mobiles din martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×