Android, tot mai popular in SUA; iPhone isi continua suprematia globala

Autor:  | Publicat în:  Google 1.237 ori
<b>Android, tot mai popular in SUA; iPhone isi continua suprematia globala</b>Cei de la AdMob (firma de advertising cumparata de Google recent) au lansat un nou studiu asupra industriei smartphone-urilor, acesta incluzand date despre popularitate handseturilor Android, dar si a lui Apple iPhone. Astfel, aflam ca Google activeaza in...

Cei de la AdMob (firma de advertising cumparata de Google recent) au lansat un nou studiu asupra industriei smartphone-urilor, acesta incluzand date despre popularitate handseturilor Android, dar si a lui Apple iPhone. Astfel, aflam ca Google activeaza in jur de 100.000 de telefoane Android pe zi, dar nici terminalele Apple nu se lasa mai prejos.

AdMob afirma ca in ultimii 3 ani gigantul din Cupertino a vandut 85 de milioane de iPhone-uri si unitati iPod touch. Statisticile actuale arata diferente geografice la capitolul cerere, 75% din utilizatorii Android aflandu-se in SUA, fata de 49% in cazul lui iPhone OS. Retineti faptul ca acestea sunt statistici AdMob, deci se refera doar la smartphone-urile pe care sunt livrate reclamele companiei.

Daca va intereseaza cifrele exacte, aflati ca in SUA 10.7 milioane de iPhone-uri au fost vandute pana acum, in comparatie cu cele 8.7 milioane de handseturi Android. La nivel international, handsetul Apple a inregistrat vanzari de 27.4 milioane unitati versus 11.6 milioane. In mod ciudat, Android nu a cunoscut un succes international la fel de mare precum cel din State.

Poate ca lansarea lui Froyo (Android 2.2) si a unor handseturi mai bine dotate vor schimba aceasta statistica.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×