Android TweetDeck intra in faza de beta testing

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 952 ori
<b>Android TweetDeck intra in faza de beta testing</b>Producatorii lui TweetDeck, in varianta pentru Android au anuntat pe blogul lor oficial ca noua aplicatie va intra in curand in faza de beta tesing. Aceasta aplicatie pentru terminalele Android este menita sa afiseze toate activitatile...

Producatorii lui TweetDeck, in varianta pentru Android au anuntat pe blogul lor oficial ca noua aplicatie va intra in curand in faza de beta tesing. Aceasta aplicatie pentru terminalele Android este menita sa afiseze toate activitatile prietenilor/contactelor dumnevoastra intr-o singura fereastra.

Designul bazat pe mai multe coloane, specific aplicatiilor de acest gen implica acum o segmentare in functie de activitatea utilizatorilor. Scrollingul in aceste coloane este acum mai lin ca niciodata si aflam ca aplicatia, in varianta noua va fi disponibila si pe iPhone, iPad si va upgrada si versiunea desktop. Aceasta din urma varianta a primit si un update, care rezolva problemele cauzate de un bug al functiei Facebook incluse.

Aceasta aplicatie destinata utilizatorilor Twitter pare a avea unele probleme cu sincronizarea cu clientul desktop, in ce priveste varianta sa mobila. Daca ati avut ocazia sa testati TweetDeck, oferiti-ne feedback in sectiunea Comentarii, de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×