LG Viewty Snap, telefon cu functii de social networking si camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  LG 2.357 ori
<b>LG Viewty Snap, telefon cu functii de social networking si camera de 5 megapixeli</b>Seria de telefoane LG Viewty primeste un nou membru, pe numele sau Snap, un handset cu suport pentru social networking si o camera performanta. Terminalul vine cu o carcasa metalizata de culoare neagra, foarte eleganta, iar dotarile sale includ si un...

Seria de telefoane LG Viewty primeste un nou membru, pe numele sau Snap, un handset cu suport pentru social networking si o camera performanta. Terminalul vine cu o carcasa metalizata de culoare neagra, foarte eleganta, iar dotarile sale includ si un display touch de 3 inchi.

Partea din spate a handsetului este glossy si ne dezvaluie o camera de 5 megapixeli, cu lentila Schneider Kreuznach, autofocus si suport pentru captura a pana la 9 cadre consecutive. Camera foloseste un blitz LED, iar fotografiile rezultate pot fi editate cu programele speciale incluse pe telefon, sau trimise prietenilor si familiei via MMS.

Cunoscut si drept LG GM360i, LG Viewty Snap este bazat pe interfata customizata de LG, care poate include fie widgeturi, iconuri amuzante pentru contacte (in forma unor imagini cu animale sau persoane). Utilizatorul poate efectua modificari la capitolul look al interfatei, fara probleme. Aflam si ca Snap suporta conectivitate WiFi, push e-mail si foloseste un dictionar pentru utilizatorii ce viziteaza tari straine.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×