Google lucrează la un sistem bazat pe Android ce va fi instalat pe automobile

1.362 ori
<b>Google lucrează la un sistem bazat pe Android ce va fi instalat pe automobile</b>Potrivit unui raport realizat de echipa Wall Street Journal, se pare că cei de la Google doresc să aducă sistemul de operare Android și pe automobile. Aceștia lucrează cu cei de la Audi pentru a dezvolta un sistem de entertainment și de informații...

Potrivit unui raport realizat de echipa Wall Street Journal, se pare că cei de la Google doresc să aducă sistemul de operare Android și pe automobile. Aceștia lucrează cu cei de la Audi pentru a dezvolta un sistem de entertainment și de informații bazat pe Android.

Acesta va fi prezentat în cadrul show-ului CES 2014, ce va avea loc în luna ianuarie, în Las Vegas. De asemenea, se zvonește că Google ar putea încheia un parteneriat cu producătorul de chipui Nvidia, pentru a lucra împreună cu Android și astfel va permite utilizatorilor să acceseze muzica, sistemul de navigație și servicii asemnănătoare cu cele întâlnite pe smartphone-urile cu android.

Eforturile realizate de Google pentru a intra cu sistemul de operare Android și pe automobile, ar putea fi un răspuns la inițiativa Apple, denumită “iOS in the Car”, ce a fost prezentată în cadrul WWDC 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×