LG Nexus 5 și Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Android 1.574 ori
<b>LG Nexus 5 și Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie</b>Toți fanii Android au fost surprinși de graba cu care Google a anunțat următorul release Android. în plus, ne-a mirat și faptul că următoarea versiune e Android 4.4 și nu 5.0, iar acum aflăm noi detalii despre această platformă. &nbsp; Se pare...

Toți fanii Android au fost surprinși de graba cu care Google a anunțat următorul release Android. în plus, ne-a mirat și faptul că următoarea versiune e Android 4.4 și nu 5.0, iar acum aflăm noi detalii despre această platformă.

Se pare că atât LG Nexus 5, cât și Android 4.4 KitKat ar fi pregătite pentru o lansare pe 14 octombrie. Deja Nexus 5 a ajuns la FCC și a apărut pe web în imagini detaliate, deci știm la ce să ne așteptăm. Câteva surse diferite vorbesc despre data de 14 octombrie, deci tindem să credem că informația e reală. E interesant că până acum nu am avut nici o scăpare a funcțiilor lui Android 4.4, dar azi aflăm detalii minore, precum noi culori pentru text, noi accente și suport pentru terminale mai vechi.

LG Nexus 5

Noi animații, API-uri, moduri de vizualizare pentru galerie și un nou widget pentru notificări se afla la rândul lor pe listă. Nici o veste despre un nou Nexus 10 deocamdată, deși știm de existența sa de câteva luni. Vă reamintesc că Nexus 4 s-a lansat tot în octombrie, deci e plauzibilă teoria cu data de 14.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×