LG Nexus 5 și Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Android 1.622 ori
<b>LG Nexus 5 și Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie</b>Toți fanii Android au fost surprinși de graba cu care Google a anunțat următorul release Android. în plus, ne-a mirat și faptul că următoarea versiune e Android 4.4 și nu 5.0, iar acum aflăm noi detalii despre această platformă. &nbsp; Se pare...

Toți fanii Android au fost surprinși de graba cu care Google a anunțat următorul release Android. în plus, ne-a mirat și faptul că următoarea versiune e Android 4.4 și nu 5.0, iar acum aflăm noi detalii despre această platformă.

Se pare că atât LG Nexus 5, cât și Android 4.4 KitKat ar fi pregătite pentru o lansare pe 14 octombrie. Deja Nexus 5 a ajuns la FCC și a apărut pe web în imagini detaliate, deci știm la ce să ne așteptăm. Câteva surse diferite vorbesc despre data de 14 octombrie, deci tindem să credem că informația e reală. E interesant că până acum nu am avut nici o scăpare a funcțiilor lui Android 4.4, dar azi aflăm detalii minore, precum noi culori pentru text, noi accente și suport pentru terminale mai vechi.

LG Nexus 5

Noi animații, API-uri, moduri de vizualizare pentru galerie și un nou widget pentru notificări se afla la rândul lor pe listă. Nici o veste despre un nou Nexus 10 deocamdată, deși știm de existența sa de câteva luni. Vă reamintesc că Nexus 4 s-a lansat tot în octombrie, deci e plauzibilă teoria cu data de 14.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×