Angajatii Nokia de la Jucu, Cluj cer salarii mai mari

1.522 ori
<b>Angajatii Nokia de la Jucu, Cluj cer salarii mai mari</b>Dupa cresterile de salarii anuntate pentru profesori, printre cei care au cerut de asemenea majorari se numara si angajatii fabricii Nokia de la Jucu, judetul Cluj. Conducerea fabricii le-a promis acestora o crestere a salariilor cu 5%, infim fata de cei...

Dupa cresterile de salarii anuntate pentru profesori, printre cei care au cerut de asemenea majorari se numara si angajatii fabricii Nokia de la Jucu, judetul Cluj.

Conducerea fabricii le-a promis acestora o crestere a salariilor cu 5%, infim fata de cei 50% solicitati. Negocierile au incetat la finalul saptamanii trecute, dar vor fi reluate joi, conform lui Cristian Copil, presedintele Sindicatului Liber Nokia Romania. Evenimentul zilei ne informeaza ca oficialii fabricii le-ar fi spus sindicalistilor ca nu merita o majorare de peste 5%.

Aceasta fabrica nu are nici macar un an vechime si deja au inceput problemele de acest gen, care ar putea duce in final la o serie de proteste. Cu proteste a fost si initiat proiectul de la Jucu, dar nu din partea romanilor, ci a germanilor concediati la Bochum, Germania. Va reamintim ca Nokia si-a inchis fabrica din Bochum, unde mana de lucru era prea scumpa, pentru a-si muta productia in Romania. Sa se fi dovedit aceasta investitie o idee nu chiar atat de buna, acum ca angajatii pretind salarii mai mari?

Sursa: Evz.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×