Kodak isi imprumuta patentele celor de la Nokia

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.209 ori
<b>Kodak isi imprumuta patentele celor de la Nokia</b>Kodak a anuntat cu cateva zile in urma ca a ajuns la o intelegere cu Nokia, in ce priveste accesul la patentele sale, astfel ca fiecare companie va putea accesa oricand doreste portofoliul intelectual al celeilalte. Colaborarea va aduce si profit celor de...

Kodak a anuntat cu cateva zile in urma ca a ajuns la o intelegere cu Nokia, in ce priveste accesul la patentele sale, astfel ca fiecare companie va putea accesa oricand doreste portofoliul intelectual al celeilalte.

Colaborarea va aduce si profit celor de la Kodak, dar taxa aplicata nu este cunoscuta deocamdata. Stim ca pana acum Kodak a colaborat cu Motorola pentru dezvoltarea handsetului ZN5, camera sa digitala incorporata fiind creata de catre populara companie din industria foto. In vreme ce Moto si Kodak au anuntat ca vor continua parteneriatul pe viitor, se pare ca si Nokia doreste camere la fel de performante ca si rivalul sau american.

Nokia nu a stat niciodata rau la capitolul camere digitale ale telefoanelor sale, dar i-a lipsit din portofoliu un cameraphone impresionant, in vreme ce Sony Ericsson si Samsung, mai nou si LG lanseaza handseturi cu super camere de 8 megapixeli. Sa fi venit momentul ca touchscreenul proaspat implementat de finlandezi sa fie insotit de o camera profesionista Kodak?

Sursa: Kodak.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×