Angry Birds Rio acum la plajă cu versiunea Beach Volleyball (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.962 ori
<b>Angry Birds Rio acum la plajă cu versiunea Beach Volleyball (Video)</b>La doar câteva săptămâni după ce Rovio ne-a oferit versiunea de Paște a lui Angry Birds, iată că jocul primește și o versiune de plajă, în ton cu temperaturile mari ale acestor zile. Angry Birds Rio a fost actualizat la versiunea Beach...

La doar câteva săptămâni după ce Rovio ne-a oferit versiunea de Paște a lui Angry Birds, iată că jocul primește și o versiune de plajă, în ton cu temperaturile mari ale acestor zile. Angry Birds Rio a fost actualizat la versiunea Beach Volleyball, care îi duce pe protagoniștii noștri înaripați la mare.

Astfel, păsările din faimoasa franciză plus papagalul albastru din filmul Rio își fac apariția într-un nou episod al lui Angry Birds Rio care vine în continuare primelor două secțiuni disponibile. De această dată nu veți înfrunta porci verzi și nu va fi nevoie să eliberați păsări din cușcă, ci va trebui să înfrângeți maimuțe adăpostite în castele de nisip.

Acțiunea se desfășoară pe plaja din Rio și are pe fundal banane, TNT, mingi de plajă, pepeni, pietre și mult nisip și apă. în acest moment populara serie de jocuri include 3 titluri principale: Angry Birds, Angry Birds Seasons și Angry Birds Rio, fiecare cu câteva actualizări aferente.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×