iPhone 4 și Apple App Store intră În Cartea Recordurilor pe 2011 propulsate de gaming

1.630 ori
<b>iPhone 4 și Apple App Store intră În Cartea Recordurilor pe 2011 propulsate de gaming</b>Apple iPhone 4 a primit încă o confirmare a popularității sale, intrând în Cartea Recordurilor pe 2011, în secțiunea de gaming mobil. Astfel, având în vedere că terminalul a vândut 1.5 milioane de unități în ziua lansării sale el devine...

Apple iPhone 4 a primit încă o confirmare a popularității sale, intrând în Cartea Recordurilor pe 2011, în secțiunea de gaming mobil. Astfel, având în vedere că terminalul a vândut 1.5 milioane de unități în ziua lansării sale el devine "cel mai rapid vândut sistem de gaming mobil", depășind PSP-ul cu ale sale 200.000 de unități în ziua lansării.

Nici Nintendo DS și cele 900.000 de unități vândute în ziua debutului sau nu se pot compara cu ultima generație de handset Apple. App Store a fost de asemenea inclus în Cartea Recordurilor, drept "cel mai mare magazin de jocuri video descărcabile". Cu această ocazie aflăm că din data la care acest magazin de aplicații a debutat și până în septembrie 2010 au fost înregistrate 6.5 miliarde de downloaduri și s-a atins suma de 259.740 aplicații.

Dintre acestea, 37.362 erau jocuri, cel puțin în luna septembrie a anului trecut, iar Apple App Store a mai primit un titlu de la Cartea Recordurilor: "Cea mai bogată ofertă dintre toate sistemele de gaming", cu peste 500 de aplicații disponibile în ziua lansării serviciului. Angry Birds este menționat printre deținătorii de recorduri, drept "cel mai descărcat joc cu plată din App Store în cele mai multe țări", atingând 140 de milioane de downloaduri în total.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×