Angry Birds Rio, sau de ce să nu ieși din casă cel puțin 2 ore (Video recenzie)

2.773 ori
<b>Angry Birds Rio, sau de ce să nu ieși din casă cel puțin 2 ore (Video recenzie)</b>Dacă sunteți fani ai jocului Angry Birds, știți probabil că astăzi s-a lansat noua versiune, Angry Birds Rio. Aceasta a sosit pe Android, având premiera în noul magazin Amazon Appstore for Android, dar și pe iPhone, fiind disponibil în Apple App...

Dacă sunteți fani ai jocului Angry Birds, știți probabil că astăzi s-a lansat noua versiune, Angry Birds Rio. Aceasta a sosit pe Android, având premiera în noul magazin Amazon Appstore for Android, dar și pe iPhone, fiind disponibil în Apple App Store. Noi am testat versiunea pentru iOS, pe un iPhone 3GS.

Angry Birds Rio vine cu 60 de nivele noi, care se desfășoară în junglă și în cala unde sunt ținute păsări captive. Prima parte a jocului o veți petrece în modul clasic de gameplay: trăgând cu praștia păsări către obstacole și cuști, pentru a elibera alte păsări și a obține bonusuri. în partea a doua, veți petrece 30 de nivele în junglă, detonând maimuțe enervante, de asemenea trăgând cu praștia către ele.

Titlul este la fel de distractiv ca și versiunile precedente de Angry Birds, dar parcă puțin mai scurt și mai facil. Nu este prea greu să realizezi care sunt punctele slabe ale "castelelor" din cutii de lemn care ascund maimuțele. Un jucător experimentat va termina Angry Birds Rio cam în 2 ore, dar se va distra pe durata gameplay-ului.

Angry Birds Rio

De ce Rio? Pentru că personaje din noul film de animație Rio apar în acest joc, fie și pentru câteva secunde. Papagalul albastru cu rol principal în peliculă poartă numele de Blu și se va confrunta cu un malefic papagal alb. Până ce va apărea filmul pe 15 aprilie, vom fi ocupați cu Angry Birds Rio!

Angry Birds Rio

Angry Birds Rio

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×