Anunta infractiunile prin SMS - modul de operare al politiei britanice

1.304 ori
<b>Anunta infractiunile prin SMS - modul de operare al politiei britanice</b>Data viitoare cand va aflati in Londra si asistati la o infractiune, nu ezitati sa trimiteti un SMS la un numar special al Politiei Metropolitane, care foloseste aceasta abordare pentru a prinde criminalii. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti prin...

Data viitoare cand va aflati in Londra si asistati la o infractiune, nu ezitati sa trimiteti un SMS la un numar special al Politiei Metropolitane, care foloseste aceasta abordare pentru a prinde criminalii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti prin SMS informatii despre locul in care va aflati, ce anume ati vazut exact si numele dumneavoastra la numarul 07940.500.500. Serviciul a fost creat in mod special pentru persoanele cu probleme de auz sau care nu pot vorbi, avand acum alternativa mesajului scris.

Exista evident si varianta ca un SMS v-ar scuti de timpul pierdut cu indicatiile telefonice si ar fi mai ieftin decat minutele de convorbire cu politia, cu toate detaliile pe care trebuie sa le dati agentilor. Toate bune si frumoase, dar pe cand si in Romania un astfel de serviciu? Probabil ca SMS-urile ar prinde agentii nostri la toaleta sau cu telefonul inchis, ei avand treburi mai importante decat niste "crime banale".

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×