Nokia pregateste propriul App Store?

1.688 ori
<b>Nokia pregateste propriul App Store?</b>MobileCrunch ne informeaza ca Nokia va lansa o platforma pentru distribuirea si vanzarea softurilor dezvoltate pentru Symbian OS, practic un App Store, care va debuta, cel mai probabil la Mobile World COngress 2009. Eldar Murtazin, editor al site-ului...

MobileCrunch ne informeaza ca Nokia va lansa o platforma pentru distribuirea si vanzarea softurilor dezvoltate pentru Symbian OS, practic un App Store, care va debuta, cel mai probabil la Mobile World COngress 2009.

Eldar Murtazin, editor al site-ului Mobile-review.com a avut ocazia sa arunce o privire asupra portalului care furnizeaza aplicatii si iata-l acum afirmand ca mai este de lucru la acest serviciu, cu mentiunea ca modelul de distributie si impartire a profitului cu developerii este unul atractiv.

Trebuie sa mentionam ca un astfel de magazin virtual isi are rostul, mai ales acum ca Nokia detine Symbian Limited si isi aduce contributia de software S60 la initiativa Symbian Foundation, care va fi lansata oficial in curand. Printre membrii Symbian Foundation se numara Sony Ericsson, Samsung, LG, Sharp si zeci de alte companii. Exista si o comunitate foarte activa de developeri Symbian, astfel ca un App Store reprezinta un pas logic la acest moment.

Ramane de vazut ce va face Nokia cu portalurile pe care le folosea deja pentru softuri mobile, gen Mosh, Download! si Software Market. Vor fi acestea contopite intr-un singur serviciu care sa includa si platforma Nokia N-Gage, pentru jocuri mobile?

Sursa: Washingtonpost.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×