Apar informații exclusive despre prețurile lui Galaxy S10 pe plan european! Aflăm și când sosește în magazine

1.865 ori
<b>Apar informații exclusive despre prețurile lui Galaxy S10 pe plan european! Aflăm și când sosește în magazine</b>Suntem oficial la mai puțin de o lună distanță de lansarea lui Galaxy S10, telefon ce va fi disponibil în 3 variante diferite pentru început după cum au dezvăluit mai multe surse de-a lungul timpului. Debutul este programat pe data de

Suntem oficial la mai puțin de o lună distanță de lansarea lui Galaxy S10, telefon ce va fi disponibil în 3 variante diferite pentru început după cum au dezvăluit mai multe surse de-a lungul timpului. Debutul este programat pe data de 20 februarie și în așteptarea primelor materiale video hands-on cu noile dispozitive avem ocazia să aflăm detalii exclusive despre prețurile ce vor fi practicate pe plan european.

Cei de la TuttoAndroid.net afirmă că au reușit să obțină din partea unei surse de încredere informații în exclusivitate despre seria de terminale Galaxy S10. Pe această cale ni se reconfirmă diagonalele celor 3 modele, dar și culorile în care vor sosi, după cum urmează:

  • S10 Lite: 5.8 inch / negru, alb, galben, verde
  • S10: 6.1 inch / negru, alb, verde
  • S10+: 6.4 inch / negru, alb, verde + două versiuni speciale (dar nu din ceramică)

De asemenea suntem informați că S10 și S10+ vor avea display-uri cu muchii laterale curbate și cititor de amprente integrat în ecran, în vreme ce S10 Lite va avea ecran plat și scanner de amprente plasat lateral. Pe acest model Lite vom găsi două camere în spate, în timp ce o cameră triplă este rezervată variantelor S10 și S10+.

Prețuri vehiculate:

  • S10 Lite (6 GB RAM + 128 GB stocare): 779 euro
  • S10 (6 GB RAM + 128 GB stocare: 929 euro
  • S10 (8 GB RAM + 512 GB stocare): 1179 euro
  • S10+ (6 GB RAM + 128 GB stocare): 1049 euro
  • S10+ (8 GB RAM + 512 GB stocare): 1299 euro
  • S10+ (12 GB RAM + 1 TB stocare): 1599 euro 

Publicația dezvăluie că aceste terminale din seria Galaxy S10 vor fi disponibile pentru achiziție în Italia începând cu data de 8 martie 2019. Cât despre prețuri, acestea vă sunt listate mai sus și pe această cale nu pot să nu remarc ceva interesant și anume potențialul motivul pentru care sud-coreenii au decis să aducă un model Lite din prima - ceva ce nu prea s-a întâmplat cu flagship-urile anterioare Galaxy.

Existența unei variante Lite din prima care vine la același preț precum flagship-ul S9 de anul trecut nu face decât să le permită celor de la Samsung să umfle serios prețurile pentru celelalte variante, inclusiv pentru cea standard. Este o tactică bine gândită și rămâne de văzut care va fi feedback-ul publicului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×