Samsung Galaxy S10 ar putea utiliza un ecran secundar transparent aplicat peste decupajul camerei selfie

1.037 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea utiliza un ecran secundar transparent aplicat peste decupajul camerei selfie</b>După ce descopeream ieri faptul că smartphone-ul Galaxy A8s are parte de o serie de animații speciale în jurul decupajului din ecran pentru camera selfie, iată că astăzi apar detalii despre abordarea specială pregătită pentru

După ce ieri descopeream faptul că smartphone-ul Galaxy A8s afișează o serie de animații speciale în jurul decupajului din ecran pentru camera selfie, iată că astăzi apar detalii despre abordarea specială pregătită pentru seria de flagship-uri Galaxy S10. Potrivit unui brevet proaspăt publicat se pare că sud-coreenii merg pe ideea unui ecran secundar transparent ce are menirea de a rezolva problema cu decupajul din ecran care pentru mulți pare deranjant.

Brevet Samsung

Aflăm că este vorba despre un display secundar transparent de mici dimensiuni care are și capabilitatea de a afișa culori și diferite animații în funcție de task-urile realizate. Astfel și acea zonă a decupajului forat în ecran va fi utilizată pentru afișarea de iconițe într-un stil animat, un exemplu fiind apariția unei iconițe de lentilă foto odată cu deschiderea aplicației Camera.

Brevet Samsung

Sunt mai multe exemple reprezentate în graficele de mai sus și aflăm că acest mic display transparent va avea și rolul de indicator LED pentru task-uri precum încărcarea bateriei sau de a afișa o iconiță sub formă de inimă atunci când utilizatorul își măsoară pulsul.

Tehnologia din spatele acestui brevet este interesantă și șansele sunt destul de mari să o vedem inaugurată pe smartphone-urile Galaxy S10. Vă reamintim că în această dimineață am aflat și presupusele prețuri ce vor fi practicate pe plan european pentru S10, S10 lite și S10+. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×