Samsung dezvăluie din greșeală design-ul lui Galaxy S10; Decupajul din ecran pentru camera selfie este confirmat

1.681 ori
<b>Samsung dezvăluie din greșeală design-ul lui Galaxy S10; Decupajul din ecran pentru camera selfie este confirmat</b>Așa cum v-am informat ieri prin intermediul unui articol, sud-coreenii de la Samsung plănuiesc lansarea lui Galaxy S10 pe data de 20 februarie - zi în care va avea loc un eveniment marca Unpacked tocmai în San Francisco. Am văzut teaserul

Așa cum v-am informat ieri prin intermediul unui articol, sud-coreenii de la Samsung plănuiesc lansarea lui Galaxy S10 pe data de 20 februarie - zi în care va avea loc un eveniment marca Unpacked tocmai în San Francisco. Am văzut teaserul ce indica reducerea la maxim a muchiilor laterale, iar astăzi se mai confirmă un detaliu după cum aflați din rândurile următoare.

Descoperim faptul că gigantul sud-coreean a postat în ultimele ore un articol prin care explica funcțiile și noutățile aduse de către interfața One UI, postând alături și imaginea pe care o vedeți mai sus. Această randare ce a fost ștearsă la câteva momente de la descoperirea greșelii dezvăluie design-ul lui Galaxy S10 și se poate vedea foarte clar decupajul din ecran aflat în colțul din dreapta sus, acolo unde vom regăsi camera selfie.

Observăm și marginile laterale curbate, dar și prezența butoanelor fizice de volum, a celui power/unlock, dar și butonul Bixby care nu dispare. Așa cum am aflat de-a lungul ultimelor 30 zile, noul flagship Galaxy S10 va sosi pentru început în 3 variante diferite după cum urmează: Galaxy S10, Galaxy S10 Lite și Galaxy S10+.

Probabil la sfârșitul acestei luni va începe și avalanșa de materiale hands-on, atât video, cât și foto cu noile dispozitive! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×