Apeluri VoIP prin "internet pe mobil" de la Vodafone, printr-o extraoptiune dedicata, la pretul de 3,13 EUR (TVA inclus)

3.964 ori
<b>Apeluri VoIP prin "internet pe mobil" de la Vodafone, printr-o extraoptiune dedicata, la pretul de 3,13 EUR (TVA inclus)</b>De acum, clienții Vodafone care utiizează internetul pe mobil, pot să efectueze apeluri telefonice prin rețeaua mobilă de date prin activerea extraopțiunii VoIP, cu doar 3,13 EUR (TVA inclus). Astfel vor putea realiza apeluri de voce prin internet,...

De acum, clienții Vodafone care utiizează internetul pe mobil, pot să efectueze apeluri telefonice prin rețeaua mobilă de date prin activerea extraopțiunii VoIP, cu doar 3,13 EUR (TVA inclus). Astfel vor putea realiza apeluri de voce prin internet, folosind programe  VoIP precum Skype Mobile, Fring Mobile VoIP, etc.

Puteți deci vorbi oriunde în lume, fară a consuma minutele din abonament, ci doar traficul de date inclus in orice pachet de la Vodafone.

VoIP de la Vodafone este o noutate in Romania, și e de apreciat că a fost lansat, în ciuda faptului că intră în contradicție oarecum cu serviciile tradiționale de voce, care aduc cele mai mari venituri operatorului. în această perioadă mai grea însă, clienții au mai mult de câștigat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×