Microsoft isi plateste developerii pentru aplicatii Windows Phone 7

1.111 ori
<b>Microsoft isi plateste developerii pentru aplicatii Windows Phone 7</b>Microsoft spera ca sume de bani oferite developerilor, plus tot felul de beneficii sa ii faca pe acestia sa se mobilizeze si sa se alature taberei din Redmond, nefiind fideli lui Apple App Store sau Android Market. Astfel, aflam ca Microsoft este gata sa...

Microsoft spera ca sume de bani oferite developerilor, plus tot felul de beneficii sa ii faca pe acestia sa se mobilizeze si sa se alature taberei din Redmond, nefiind fideli lui Apple App Store sau Android Market. Astfel, aflam ca Microsoft este gata sa plateasca developerii pentru a crea programe pentru WP7.

Nu va asteptati ca MS sa ofere dezvoltatorilor sume mari de bani, mai ales ca Business Week ne informeaza ca gigantul software ofera programe gratuite pentru crearea de aplicatii, telefoane gratuite si garantii cu privire la castigurile aduse de Windows Marketplace for Mobile. Aceste oferte pot parea disperate, dar ii intelegem pe cei de la Microsoft, care doresc sa lanseze un magazin de aplicatii populat cu numeroase softuri in toamna.

Suntem curiosi daca la momentul lansarii, acest nou App Store va oferi macar 20.000 de programe, versus cele 200.000 din Apple App Store sau cele 100.000 din Google Android Market. Aflam si ca developerii vor putea folosi tehnologii precum XNA sau Silverlight pentru a crea programe, dar din pacate se pare ca API-urile nu sunt chiar puse la punct.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×