Aplicația Box pentru Android vă aduce și 50 GB spațiu de stocare gratuit În cloud pe viață

4.351 ori
<b>Aplicația Box pentru Android vă aduce și 50 GB spațiu de stocare gratuit În cloud pe viață</b>Este o veste bună pentru cei care dețin un smartphone cu Android și memoria telefonului se dovedește insuficientă. De multe ori ești limitat la un spațiu de stocare limitat și mai ales dacă instalezi aplicații sau stochezi multe fotografii. Spre...

Este o veste bună pentru cei care dețin un smartphone cu Android și memoria telefonului se dovedește insuficientă. De multe ori ești limitat la un spațiu de stocare limitat și mai ales dacă instalezi aplicații sau stochezi multe fotografii. Spre exemplu, Samsung Galaxy Nexus dispune de doar 16 GB pentru stocarea de fișiere, iar dacă instalezi câteva aplicații de top din Android Market ajungi să-l limitezi drastic. Nu ai nici opțiunea de a suplimenta cu un microSD card.

Poți să folosești aplicația Box - gratuită în Android Market - care în următoarele 30 de zile aduce și 50 GB spațiu de stocare în cloud, fără niciun cost suplimentar, pe viață. Box mizează pe Android și ei spun că sistemele de operare mobile vor juca un rol important în viitorul apropiat și pe partea de business, nu doar pentru folosință personală.

Aplicația Box pentru Android a ajuns la a treia variantă și aduce o serie de elemente specifice Android Ice Cream Sandwich. Important de știut este că poate fi instalată pe orice smartphone Android și nu există o limitare în acest sens. 40% dintre cei care utilizează Box sunt din afara SUA. Puteți downloada aplicația de aici.

Se instalează foarte repede, mi-am creat contul de Box și m-am ales cu 50 GB in the cloud. Poți uploada content în genul fotografiilor, video sau orice alt fișier. Am putut selecta să încarc mai multe fișiere. Din 128 de fișiere a câte 1.6 MB a și urcat 60 dintre ele în mai puțin de 5 minute, de unde rezultă o bună viteză de upload.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×