PlayStation Vita (PS Vita) unboxing - consola quad core a sosit În România! (Video)

1.898 ori
<b>PlayStation Vita (PS Vita) unboxing - consola quad core a sosit În România! (Video)</b>La doar două zile după lansarea sa oficială în România, consola portabilă PlayStation Vita a fost achiziționata de către unul dintre redactorii Mobilissimo.ro, care vă prezintă (posibil) primul unboxing din România al acestui device. Pentru...

La doar două zile după lansarea sa oficială în România, consola portabilă PlayStation Vita a fost achiziționata de către unul dintre redactorii Mobilissimo.ro, care vă prezintă (posibil) primul unboxing din România al acestui device. Pentru început vă rog să scuzați calitatea filmării unboxingului lui PS Vita, deoarece camera noastră este plecată la MWC 2012, în Barcelona și a trebuit să folosim o alternativă.

Sony PlayStation Vita costă 1129 lei în varianta WiFi sau 1449 lei în cea 3G, atât la Media Galaxy, cât și la eMAG. Consola vine în cutie cu un încărcător, cablu USB, MULTE manuale și... cam atât. A trebuit să achiziționăm separat un card de memorie de 8 GB, care costă 149.90 lei și o pereche de căști în ear speciale pentru PS Vita, la prețul de 90 de lei. Jocurile costă 219 lei în cazul lui Uncharted și 169 de lei pentru Wipeout. Per total prețurile sunt destul de mari dacă stai să te gândești că ne aflăm în 2012, an în care un iPad sau iPhone 4S tine cu brio loc de consola.

și totuși, PS Vita este un device de top, cu un design proaspăt, procesor quad core, camere duale, touchscreen de 5 inch, GPS, conectivitate 3G, touchpad în partea din spate, 2 controllere analogice și o carcasă ergonomică. Pasionații de gaming își vor călca pe inimă și vor achiziționa un astfel de device, asta dacă nu se mulțumesc cu experiența de gaming de pe Android sau iOS... Deocamdată v-am oferit un preview al acestei console, dar când revine camera din Barcelona veți primi și un review complet și o analiză a câteva din jocurile lansate odată cu PS Vita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×