MWC 2012: Detalii despre prezentările Samsung și evenimentul din Barcelona

1.435 ori
<b>MWC 2012: Detalii despre prezentările Samsung și evenimentul din Barcelona</b>După cum bine știți deja ne facem bagajul chiar acum să plecăm spre Barcelona, la Mobile World Congress 2012, unde vom pune mâna în premieră pe telefoane quad core și tablete de ultima generație. Printre cele mai așteptate momente se număra...

După cum bine știți deja ne facem bagajul chiar acum să plecăm spre Barcelona, la Mobile World Congress 2012, unde vom pune mâna în premieră pe telefoane quad core și tablete de ultima generație. Printre cele mai așteptate momente se număra întâlnirea cu noile produse Samsung. Ei bine, acum avem și o pagină oficială Samsung pentru MWC 2012, cu teasere și detalii.

Rețineți că Samsungnu va avea o conferință de presă și nu îl va prezenta pe Galaxy S III în Spania, după cum chiar producătorul asiatic ne informa cu ceva vreme în urmă. între timp am aflat de existența unei “mese rotunde”, un cadru de discuții și dezbateri la care am putea participa, dacă reușim să primim o rezervare din partea PR-ului din România. Vom relata în direct de la standurile Samsung începând de duminică și din câte se vede și pe site-ul teaser va exista o scurtă prezentare a noutăților Samsung pe 27 februarie, la ora locală a României 10.00.

Printre produsele pe care le așteptăm se numara tableta quad core Galaxy Tab 11.6, zvonul numit Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy S II Plus, poate și o tabletă Windows 8 și poate și câteva noi modele Windows Phone. Am vrea să vedem și un telefon quad core dacă se poate, dar cred că onoarea îi va fi rezervată lui Samsung Galaxy S III, pe care îl așteptam la un eveniment ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×