Aplicatia Google Mobile soseste azi pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 991 ori
<b>Aplicatia Google Mobile soseste azi pe iPhone</b>Google a lucrat la o noua aplicatie de cautare bazata pe recunoasterea vocala si disponibila pe iPhone incepand de astazi. Daca doriti detalii despre noul soft, aruncati o privire asupra acestei prezentari video concise: Iata ca Google si Apple pot...

Google a lucrat la o noua aplicatie de cautare bazata pe recunoasterea vocala si disponibila pe iPhone incepand de astazi. Daca doriti detalii despre noul soft, aruncati o privire asupra acestei prezentari video concise:

Iata ca Google si Apple pot colabora, desi cele 2 companii au incercat sa comunice cat mai putin in perioada premergatoare lansarii aplicatiei, existand si niste confuzii in legatura cu data sa de oferire spre download. Trebuie sa ii felicitam pe cei de la Google pentru ca au avut altruismul de a lansa aplicatia intai pe iPhone, in ciuda faptului ca ea ar fi fost utila si pe terminalele Android, crescandu-le vanzarile.

Softul va permite ca posesorul unui iPhone sa puna telefonul la ureche si apoi sa rosteasca o serie de cuvinte, pornind astfel cautarea web prin Google. Si totul fara a fi nevoie sa apasati pe ecran, ci doar sa rostiti termeni de cautare imediat dupa ce telefonul emite un semnal audio. Cautarea va fi declansata prin intermediul unui mecanism care detecteaza pozitia telefonului in raport cu fata utilizatorului.

De asemenea, noua aplicatie va fi bazata pe locatie, deci daca rostiti "program filme", veti vizualiza toate orele la care ruleaza filme in orasul in care va aflati. De asemenea beneficiati si de sugestii pe masura ce cautati, cum ar fi cuvinte cheie, linkuri Wikipedia sau chiar contacte din agenda.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×