Aplicaţia Google VR Cardboard Camera soseşte pe iOS, permite crearea de imagini VR la 360 de grade pe iPhone, iPad

950 ori
<b>Aplicaţia Google VR Cardboard Camera soseşte pe iOS, permite crearea de imagini VR la 360 de grade pe iPhone, iPad</b>Realitatea virtuală reprezintă un punct de interes pentru Google, iar astăzi aflăm că marele G tocmai ce a lansat aplicația Google VR Cardboard şi pe iOS. Ea permite crearea de imagini în format VR la 360 grade atât pentru terminale iPhone, cât și pentru

Iniţiativa VR a celor de la Google a făcut un pas de extindere azi, prin lansarea aplicaţiei Google VR Cardboard şi pe iOS. Ea permite crearea de imagini VR la 360 de grade pe iPhone şi iPad spre exemplu.

Cardboard camera

Reţineţi că softul era disponibil doar pe Android până acum şi a ajuns în sfârşit şi în App Store. Mai mult decât atât, aplicaţia permite partajarea creaţiilor voastre VR, la nivel de colecţii sau galerii, prin trimiterea de linkuri. Evident, fişierele vor putea fi vizualizate în mod ideal doar cu un headset VR, de preferat Cardboard, pentru a vă pune în pielea celor ce au vizitat locuri uimitoare şi le-au capturat la 360 de grade.

Cardboard Camera nu are pretenţii de captură VR profesionistă, ci e practic o versiune evoluată a lui Google Photo Spheres, care alipeşte imagini în vreme ce roagă utilizatorul să rotească lent device-ul într-un mod circular. Următorul nivel al VR-ului de la Google va sosi totuşi pe 4 octombrie, când aşteptam debutul headsetului bazat pe Daydream VR.

Între timp utilizatorii iOS găsesc aplicaţia VR Cardboard aici gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×