CEO-ul Nokia vorbeste despre viitorul companiei (4G si piata din SUA)

1.508 ori
<b>CEO-ul Nokia vorbeste despre viitorul companiei (4G si piata din SUA)</b>Olli-Pekka Kallasvuo, mai-marele companiei Nokia pare ca nu a uitat de faptul ca americanii apreciaza brandul finlandez de telefoane mobile, in ciuda faptului ca SUA este mai mereu codasa lansarilor de terminale de top. Ce-i drept AT&T a inceput sa puna...

Olli-Pekka Kallasvuo, mai-marele companiei Nokia pare ca nu a uitat de faptul ca americanii apreciaza brandul finlandez de telefoane mobile, in ciuda faptului ca SUA este mai mereu codasa lansarilor de terminale de top.

Ce-i drept AT&T a inceput sa puna in vanzare handseturi tot mai performante, majoritatea 3G in tara lui Obama, apreciat fiind si recent lansatul Nokia 6650. Publicul spera ca lansarea acestui handset sa fie inceputul unui trend, desi specialistii sunt sceptici in legatura cu acest lucru. CEO-ul producatorului finlandez a dat detalii despre strategia companiei sale in Statele Unite intr-un interviu cu Boston Globe.

Olli-Pekka Kallasvuo a declarat ca Nokia investeste serios in piata americana, extinzandu-si centrul de cercetare si dezvoltare din San Diego si creand terminale special pentru piata din SUA. In plus, oficialul celui mai mare producator de telefoane din lume a adus in discutie intentia sa de a implementa suportul 4G, in varianta LTE, pe terminalele din SUA si nu numai.

Sursa: Boygeniusreport.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×