Aplicația Here Maps Beta pentru Android, primește pachetul de voce În limba română

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 2.219 ori
<b>Aplicația Here Maps Beta pentru Android, primește pachetul de voce În limba română</b>O aplicație foarte utilă pentru cei în cautarea unei soluții de navigare GPS este și Here Maps Beta, program dezvoltat de către o ramură a companiei finlandeze Nokia. Acesta a fost lansat în luna august a anului trecut pe terminalele Samsung din...

O aplicație foarte utilă pentru cei în cautarea unei soluții de navigare GPS este și Here Maps Beta, program dezvoltat de către o ramură a companiei finlandeze Nokia. Acesta a fost lansat în luna august a anului trecut pe terminalele Samsung din gama Galaxy, iar ulterior a sosit și pentru celelalte device-uri Android prin intermediul Google Play Store.

în timp ce utilizatorii iOS încă mai așteaptă lansarea aplicației și pe telefoanele lor, debut vehiculat pentru această primăvară, iată că de curând Here Maps Beta a primit o nouă funcție prin intermediul unui update. Mai precis, de acum înainte avem posibilitatea de a seta vocea și pe limba română.

Aplicația Here Maps Beta pentru Android, primește navigare vocală În limba română

Pentru a realiza acest lucru tot ce avem de făcut este să instalăm noua versiune Here Maps, după care din meniul de setări să alegem Navigare Vocală (Voice Navigation) - Manager Voci (Manage Voices), listă din care vom descărca pachetul cu vocea în limba română ce ocupă 4.1 Mb.

După cum bine știți, principalul avantaj al aplicației Here Maps este acela că hărțile pot fi descărcate pentru fiecare țară în parte, și astfel navigarea se va realiza offline, nefiind nevoie de conexiune permanentă la internet. Aflați că harta României va ocupa în jur de 283 Mb pe telefonul nostru. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×