Un nou candidat la titlul de "cel mai subțire telefon din lume" se pregătește, e gata să Îl detroneze pe Vivo X5 Max

Autor:  | Publicat în:  Ivvi 698 ori
<b>Un nou candidat la titlul de "cel mai subțire telefon din lume" se pregătește, e gata să Îl detroneze pe Vivo X5 Max</b>Se pare că avem un nou candidat la titlul de "cel mai subțire telefon din lume", după ce abia se instalase Vivo X5 Max în postura de deținător al acestui titlu. O companie necunoscută din China, Ivvi pregătește noul venit, cu talie ultrasubtire....

Se pare că avem un nou candidat la titlul de "cel mai subțire telefon din lume", după ce abia se instalase Vivo X5 Max în postura de deținător al acestui titlu. O companie necunoscută din China, Ivvi pregătește noul venit, cu talie ultrasubtire.

Ivvi este o ramură a companiei chineze de succes Coolpad, care aparent este unul dintre cei mai mari producători locali de smartphone-uri. Telefonul celor de la Ivvi va avea o grosime de doar 4.7 mm, adică puțin mai subțire decât cei 4.75 mm ai lui Vivo X5 Max. Handsetul Ivvi e în stadiu de zvon și speculație și nu știm decât că va avea o diagonală de 4.7 inch.

Acesta sună ca un model compact și suntem siguri că vor exista sacrificii pentru a atinge o talie atât de subțire. Poate jackul audio va fi sacrificat? Poate bateria? Eventual includerea unui slot microSD? Dacă mă iau după imaginea de mai sus, jackul audio se afla la posturi, iar carcasa pare fabricată din plastic. Vom afla mai multe atunci când teaserul devine lansare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×