Aplicația Instagram portată și pe Android?

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.415 ori
<b>Aplicația Instagram portată și pe Android?</b>Este mai mult un zvon și acest lucru va fi aflat în cursul zilei de astăzi la SXSW ce se desfășoară în SUA. CEO-ul Instagram, Kevin Systrom, va ține o prezentare și se speră ca Instagram să fie portată pe Android. &nbsp; Sunt peste 25 de...

Este mai mult un zvon și acest lucru va fi aflat în cursul zilei de astăzi la SXSW ce se desfășoară în SUA. CEO-ul Instagram, Kevin Systrom, va ține o prezentare și se speră ca Instagram să fie portată pe Android.

Sunt peste 25 de milioane de persoane ce folosesc Instagram pe iPhone. Am văzut și eu Instagram de curând la lucru și nu m-a impresionat, dar există o cerere din partea celor care dețin un smartphone Android. Plus că nici Kevin Systrom nu are cum să nu ia în considerare o piață mult mai largă decât cea reprezentată de iPhone. Sunt peste 850.000 de device-uri Android activate zilnic.

Instagram a câștigat titlul de aplicația anului în 2011 din partea Apple. Marele sale atuuri sunt: ușurința în utilizare și implementarea facilă cu social media și partea de sharing.

O aplicație ca Instagram ar pune și mai mult în valoare acele camere foto noi de pe telefoanele Android anunțate la CES 2012 sau la MWC 2012. Vom vedea în cursul zilei de astăzi dacă Instagram vine și în universul Android, dacă poposește și în Google Play pe lângă App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×