Aplicația muzicală din CyanogenMod 9 disponibilă În Android Market, acum personalizabilă!

1.535 ori
<b>Aplicația muzicală din CyanogenMod 9 disponibilă În Android Market, acum personalizabilă!</b>Playerul audio standard din Android 4.0 Ice Cream Sandwich nu este prea apreciat de public când vine vorba de personalizare, astfel că se simte nevoia de o alternativă. Există opțiuni pentru a modifică unele setări în Google Music și opțiuni...

Playerul audio standard din Android 4.0 Ice Cream Sandwich nu este prea apreciat de public când vine vorba de personalizare, astfel că se simte nevoia de o alternativă. Există opțiuni pentru a modifică unele setări în Google Music și opțiuni pentru playback, dar personalizarea se oprește aici. Din fericire CyanogenMod vine în întâmpinarea noastră cu o alternativă.

După cum știți deja CyanogenMod 9 este un ROM cu ICS inclus, care acum are și o aplicație muzicală, ce va ajunge în Android Market și va avea un potențial ridicat de personalizare. Andrew Neal, dezvoltator Android a stat recent de vorbă cu The Verge în cadrul unui interviu, oferind detalii despre această aplicație. Pe lângă opțiunile standard din playerul pe care îl știm deja, aplicația din CM9 va oferi și o opțiuni de customizare pentru zona de playback inclusă în secțiunea de notificări, control prin mișcări ale telefonului, posibilitatea de a căuta în Android Market și opțiuni pentru a seta melodii ca sonerii.

în plus, vom avea la dispoziție recunoașterea gesturilor și vor exista și opțiuni de modificare a temei aplicației și a lookului acesteia. Mă aștept aici și la un egalizator mai amplu decât cel standard de pe Android 4.0. Atât utilizatorii de terminale rootate cât și non-rootate vor putea folosi acest player, pe care îl așteptăm cu nerăbdare în Android Market.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×