Aplicația Nextgen Reader primește un nou update pentru platforma Windows Phone

633 ori
<b>Aplicația Nextgen Reader primește un nou update pentru platforma Windows Phone</b>O aplicație RSS Reader&nbsp;foarte populară prin rândul utilizatorilor de terminale Windows Phone este și Nextgen Reader. Aceasta din urmă a primit de curând un nou update (v.6.1.1.2) ce aduce la pachet o serie de funcții foarte utile. &nbsp;...

O aplicație RSS Reader foarte populară prin rândul utilizatorilor de terminale Windows Phone este și Nextgen Reader. Aceasta din urmă a primit de curând un nou update (v.6.1.1.2) ce aduce la pachet o serie de funcții foarte utile.

Printre principalele noutăți adăugate se numără un nou logo, folosirea acesteia pe device-uri multiple în urma a unei singure achiziții (Windows sau Windows Phone), cât și noi live tile-uri care beneficiază acum de un font mai mic. Lista completă de noi funcții aduse de acest update major poate fi consultată mai jos:

  • configurare tile-uri individuale
  • suport pentru terminale cu display mare (Nokia Lumia 1520)
  • share articole
  • posibilitatea de a descoperi noi feed-uri prin hub-ul “add feeds”
  • optimizare pentru device-urile cu memorie RAM scăzută (Lumia 520)
  • pagină de login redesenată
  • logare OneNote îmbunătățită

Nextgen Reader poate fi descărcat în aceste momente fie pentru platforma Windows Phone chiar de aici, fie pentru Windows de aici. Aflați că acest reader RSS este oferit atât sub formă de versiune pentru test, cât și ca versiune completă pentru suma de 2.99 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×