Hyundai Sonata 2015, primul automobil produs În masă ce va sosi cu sistemul Apple CarPlay scos la un mic drive-test

816 ori
<b>Hyundai Sonata 2015, primul automobil produs În masă ce va sosi cu sistemul Apple CarPlay scos la un mic drive-test</b>Lansată în luna martie a acestui an, platforma inteligentă pentru automobile denumită CarPlay a fost un produs Apple foarte apreciat de către producătorii din industrie. După ce doar la câteva zile de la debutul CarPlay am văzut un demo prezentat...

Lansată în luna martie a acestui an, platforma inteligentă pentru automobile denumită CarPlay a fost un produs Apple foarte apreciat de către producătorii din industrie. După ce doar la câteva zile de la debutul CarPlay am văzut un demo prezentat de către Volvo, iată că acum putem aruncă o privire mai detaliată asupra acestui sistem ce va sosi pe Hyundai Sonata 2015.

Acesta din urmă, este totodată și primul automobil care va fi produs în masă și care va beneficia de platforma CarPlay. Printre producătorii care vor mai lansa automobile pe piață cu Apple CarPlay se mai numără și Ferrari, Honda, Mercedes-Benz și Volvo.

Prin intermediul CarPlay vom putea ca prin simpla conectare a iPhone-ului la bordul mașinii să ne bucurăm de o experiență hands-free care va fi însoțită și de către asistentul virtual Siri. Astfel, vom putea asculta muzică, primi actualizări cu privire la trafic, cât și ghidare vocală turn by turn cu ajutorul Siri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×