Aplicatia Orb 2.0 ofera streaming live pe iPhone-ul tau

1.577 ori
<b>Aplicatia Orb 2.0 ofera streaming live pe iPhone-ul tau</b>Stiam ca Orb lucreaza la un port pentru iPhone al aplicatiei sale de media streaming, dar iata ca aplicatia Orb 2.0 tocmai a fost lansat prin celebrul App Store, fara a fi anuntat oficial. Softul costa 10 dolari si permite celor dependenti de TV sa...

Stiam ca Orb lucreaza la un port pentru iPhone al aplicatiei sale de media streaming, dar iata ca aplicatia Orb 2.0 tocmai a fost lansat prin celebrul App Store, fara a fi anuntat oficial.

Softul costa 10 dolari si permite celor dependenti de TV sa priveasca programe de televiziune live prin intermediul unui tuner conectat la un PC dotat cu Windows. In plus, aplicatia suporta streaming audio, video si foto folosindu-se de fisierele media ale utilizatorului. De asemenea, Orb va va permite sa monitorizati un webcam, o solutie pentru patronii zgarciti de magazine.

Deocamdata nu avem informatii despre versiunea pentru Mac sau Linux a aplicatiei, dar Orb afirma ca si acestea vor sosi cat de curand. 10 dolari este un pret destul de mare, chiar si pentru un soft de acest gen, dar dependenta de TV are sacrificiile sale. Evident ca se YouTube tinde sa dezvolte un serviciu similar, gratuit, dar va mai trece ceva timp pana atunci.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×