Eric Schmidt, figura marcantă Google recunoaşte că deţine un iPhone, îi critică totuşi bateria

1.271 ori
<b>Eric Schmidt, figura marcantă Google recunoaşte că deţine un iPhone, îi critică totuşi bateria</b>Printre figurile marcante Google se află și Eric Schmidt - actual director al companiei Alphabet Inc. - compania mamă Google. Eric nu a ezitat să dezvăluie în cadrul unei conferințe faptul că deține un smartphone Apple, unul de care nu este prea mândru

Eric Schmidt este o figură foarte importantă în istoria Google şi după ce a fost CEO o bună perioadă de timp, el are acum un rol managerial în cadrul companiei mamă, Alphabet. De aceea faptul că Schmidt recunoaşte că deţine un iPhone merită atenţia noastră.

E drept că acest oficial nu e deloc îndepărtat de Apple, el făcând parte şi din comitetul de conducere al firmei din Cupertino între 2006 şi 2009. El şi-a dat demisia în 2009 pentru a evita conflictul de interese cu Google, dar pare să fi păstrat dragostea pentru tehnologia Apple. Eric Schmidt a fost văzut în luna martie folosind un iPhone şi abia recent la o conferinţă de presă tech a recunoscut că e posesorul unui astfel de model, dar şi al unui device Android.

Nu e prima sa isprava, el fiind văzut realizând poze cu un BlackBerry în 2009, deşi pe atunci Android era doar un "bebeluş". Acelaşi Schmidt crea în 2013 un ghid care îi ajută pe utilizatorii iOS să treacă la Android. Directorul Alphabet a menţionat în cadrul Startup Fest în Amsterdam că poseda şi un Galaxy S7, dar şi un iPhone 6s.

El a ţinut să precizeze totuşi că Galaxy S7 e mai bun, fiind evident întrebat ce preferă. Motivul? Bateria, conform lui Schmidt.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×