Aplicatia SmartLyrics recunoaste versurile melodiei ascultate

2.911 ori
<b>Aplicatia SmartLyrics recunoaste versurile melodiei ascultate</b>Smartlyrics este o aplicatie interesanta, care cauta automat versurile melodiei ascultate pe telefonul dumneavoasta Windows Mobile, fie cu ajutorul playerului Windows Media Player sau a lui HTC AudioManager. Acest soft aminteste de cel de pe iPhone 3G,...

Smartlyrics este o aplicatie interesanta, care cauta automat versurile melodiei ascultate pe telefonul dumneavoasta Windows Mobile, fie cu ajutorul playerului Windows Media Player sau a lui HTC AudioManager.

Acest soft aminteste de cel de pe iPhone 3G, Shazam, utilizat pentru recunoasterea oricarei melodii auzite, fie ea si de la radio. Am fost cu totii pusi in situatia de a auzi o melodie care ne place, dar al carui titlu este un mister total si am fi dorit sa rezolvam acest lapsus imediat. Revenind la Smartlyrics, aplicatia foloseste serviciile oferite de www.LyricsPlugin.com si functioneaza excelent.

Softul este inca in versiunea 0.2, dar pare extrem de promitator si el poate fi descarcat de la aceasta adresa , fiind inca o initiativa geniala a developerilor de pe forumul XDA.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×