Philips Xenium X700, gata de lansare in Romania

1.470 ori
<b>Philips Xenium X700, gata de lansare in Romania</b>Inspirati de telefoanele Motorola RAZR de a doua generatie, cei de la Philips au creat un nou handset, Xenium X700, a carui baterie rezista in standby pana la 30 de zile. El va fi comercializat in Romania, Rusia si Turcia in curand. Terminalul este unul...

Inspirati de telefoanele Motorola RAZR de a doua generatie, cei de la Philips au creat un nou handset, Xenium X700, a carui baterie rezista in standby pana la 30 de zile. El va fi comercializat in Romania, Rusia si Turcia in curand.

Terminalul este unul subtire si elegant, cu parti metalice in zona sa superioara, iar handsetul masoara 103 x 54 x 15 mm si incorporeaza un display extern destul de mare, cu o diagonala de 2 inchi. Cel intern are o diagonala de 2.4 inchi, ambele ecrane oferind o rezolutie QVGA TFT si afisand 262.000 de culori.

Camera lui Xenium X700 are o rezolutie de 3.2 megapixeli, iar lista de specificatii a telefonului mai include si un player audio si video, radio FM cu RDS, memorie interna de 47 MB si slot pentru carduri microSDHC de pana la 8 GB. In ce priveste conectivitatea, beneficiati de suport Bluetooth 2.0, USB 2.0, GSM si EDGE, dar nici urma de 3G.

Bateria terminalului va rezista 30 de zile in standby si 450 de minute in mod convorbire, iar telefonul va sosi in tara noastra la pretul de aproximativ 700 RON.

Via: [Translate.google.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×