Aplicatie P2P Torrent acum si pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.280 ori
<b>Aplicatie P2P Torrent acum si pe iPhone</b>Core, un hacker al celebrului iPhone cu o pricepere iesita din comun a reusit sa porteze pe terminalul produs de Apple un client P2P functional bazat pe Transmission, o aplicatie torrent populara pe Mac-uri. Este prima oara cand un software P2P torrent...

Core, un hacker al celebrului iPhone cu o pricepere iesita din comun a reusit sa porteze pe terminalul produs de Apple un client P2P functional bazat pe Transmission, o aplicatie torrent populara pe Mac-uri.

Este prima oara cand un software P2P torrent ruleaza nativ pe iPhone si asta poate doar sa-i bucure pe fanii P2P. Totusi, inainte sa va pregatiti de mega-downloaduri mai mult sau mai putin legale, va trebui sa stiti ca deocamdata aplicatia nu este finisata, avand nevoie de o interfata potrivita. De asemenea downloadurile se vor desfasura exclusiv prin WiFi, nici gand de EDGE in acest caz, daca doriti cu adevarat sa profitati de P2P.

Va trebui sa luati in calcul si faptul ca bateria telefonului va "muri" extrem de rapid atunci cand iPhone-ul va descarca torentele. In cazul in care ati testat aplicatia (cu succes) si nu v-ati distrus iPhone-ul sau bateria sa, dati-ne de veste. Avand in vedere faptul ca SDK-ul pentru iPhone se va lansa peste cateva zile, o astfel de imbunatatire poate fi doar o veste buna pentru hackeri, homebreweri si fanii lui iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×