Windows Mobile 6.1 versus noua interfata ASUS

1.762 ori
<b>Windows Mobile 6.1 versus noua interfata ASUS</b>In avampremiera CeBIT va prezentam cele mai noi terminale ASUS, dar si noua interfata cu care sosesc acestea in intampinarea lui Windows Mobile 6.1. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la o demonstratie video a potentialului noului...

In avampremiera CeBIT va prezentam cele mai noi terminale ASUS, dar si noua interfata cu care sosesc acestea in intampinarea lui Windows Mobile 6.1. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la o demonstratie video a potentialului noului GUI ASUS:

Interfata produsa de ASUS va fi folosita inclusiv pe terminalul Lamborghini ZX1 si va fi bazata pe Windows Mobile 6.1. Vedem in actiune o interfata Multi-Home 3D, care simplifica accesul utilizatorului la ecranul principal si aplicatiile folosite zilnic, plus cele business. Practic, este cam acelasi lucru cu revolutionarul HTC TouchFLO, dar intr-un stil mai sexy. ASUS a adaugat pana si acel "cover flow" consacrat de Apple, tehnologia care permite vizualizarea albumelor muzicale din memoria telefonului intr-un format 3D atractiv.

De asemenea, toate media digitale pot fi manipulate cu usurinta prin intermediul gesticii. Apoi, toate continuturile selectate pot fi incluse intr-un carusel vizual, dupa pofta utilizatorului. Vedem felul in care este creat un playlist si admiram thumbnailurile de mari dimensiuni, care fac navigarea mai usoara, toate in acelasi clip de prezentare, care urmeaza.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×