Aplicații oficiale Enel și BRD disponibile acum pe Windows Phone În România

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.504 ori
<b>Aplicații oficiale Enel și BRD disponibile acum pe Windows Phone În România</b>Iată că utilizatorii Windows Phone din România nu au fost uitați de către dezvoltatori și au parte de 2 aplicații foarte utile lansate la acest început de an. E vorba despre o aplicație BRD pentru mobil și una Enel. &nbsp; Aplicația MyEnel...

Iată că utilizatorii Windows Phone din România nu au fost uitați de către dezvoltatori și au parte de 2 aplicații foarte utile lansate la acest început de an. E vorba despre o aplicație BRD pentru mobil și una Enel.

Aplicația MyEnel pentru Windows Phone le permite clienților companiei să își verifice contul direct de pe terminalul Windows Phone. Ei vor putea vedea facturi, urmări desfășurarea plăților și consumul. De asemenea vor putea realiza și raportarea consumului direct din aplicație. Mai trebuie menționat și că acest soft include și o secțiune specială meteo cu o predicție pe 7 zile.

Enel are 2.7 milioane de clienți în România, iar aplicația lor o descărcați de aici.

Aplicatie BRD pentru Windows Phone (MyBRD Mobile)

BRD are peste 2.2 milioane de clieti în țara noastră și are acum  o aplicație destul de arătoasă pe Windows Phone. Pe numele său MyBRD Mobile, softul permite clienților să își acceseze conturile în siguranță, să trimită bani și să își administreze fără probleme veniturile.

Folosind aplicația veți putea găsi poziția pe hartă a sucursalelor BRD, dar și informații de contact, dobânzi și cote valutare. Aplicația e disponibilă aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×