Aplicatii Palm acum pe iPhone prin StyleTap

Autor:  | Publicat în:  Software 857 ori
<b>Aplicatii Palm acum pe iPhone prin StyleTap</b>StyleTap a anuntat ieri ca planuieste sa lanseze o versiune a platformei sale pentru iPhone si iPod Touch, aceasta permitand rularea a peste 20.000 de aplicatii mobile pe terminalele produse de Apple. Informatii suplimentare despre produsul celor de la...

StyleTap a anuntat ieri ca planuieste sa lanseze o versiune a platformei sale pentru iPhone si iPod Touch, aceasta permitand rularea a peste 20.000 de aplicatii mobile pe terminalele produse de Apple.

Informatii suplimentare despre produsul celor de la StyleTap vor fi oferite la inceputul lunii iulie a acestui an, dar stim ca printre aplicatiile suportate se numara si cele ce ruleaza de obicei pe terminale Palm. Compania a anuntat si ca personalul StyleTap va fi prezent la Apple Worldwide Developers Conference din San Francisco, eveniment desfasurat intre 9 si 13 iunie 2008. Numarul urias de aplicatii disponibile pe iPhone si pe varianta sa 3G va fi crescut prin intermediul lansarii firmware-ului 2.0, care va oferi suport pentru noi softuri.

SDK-ul terminalului produs de Apple are un potential urias, fiind pus la dispozitia developerilor cu luni in urma. Vom afla in aceasta luna, ce fel de aplicatii au rezultat in urma eforturilor acestora, printre ele numarandu-se si jocuri care ar face orice consola geloasa, dar si diferite softuri destinate productivitatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×