Vodafone si-a spionat proprii directori

1.377 ori
<b>Vodafone si-a spionat proprii directori</b>Vodafone si-ar fi spionat proprii directori in timpul discutiilor asupra strategiei propuse de Arun Sarin in 2006, care a dus la plecarea oficialului Lord MacLaurin si demisia fostului CEO Sir Chris Gent. Ziarul britanic Mail on Sunday ne informeaza ca...

Vodafone si-ar fi spionat proprii directori in timpul discutiilor asupra strategiei propuse de Arun Sarin in 2006, care a dus la plecarea oficialului Lord MacLaurin si demisia fostului CEO Sir Chris Gent.

Ziarul britanic Mail on Sunday ne informeaza ca atat Lord MacLaurin, cat si Sir Chris Gent au fost spionati in urma cu 2 ani. In vreme ce operatiunea s-a oprit aproape de nivelul ascultarii telefoanelor, ea a inclus lista cu apeluri efectuate si primite de catre persoanele spionate. Si cei de la Deutsche Telekom sunt banuiti ca si-ar fi spionat directorii, pentru ca acestia sa nu "scape" informatii catre presa. Vodafone a confirmat faptul ca a investigat consiliul sau directoral, dar afirma si ca investigatia a fost realizata in mod legal.

Exista speculatii conform carora fostul sef Vodafone, Sir Christ Gent ar fi votat impotriva realegerii lui Arun Sarin in postul de CEO al companiei. In timpul intalnirii anuale a membrilor companiei din 2006, 10% dintre actionari au votat impotriva lui Sarin, in vreme ce Gent s-a opus si numirii lui Andy Halford drept noul director financiar Vodafone. Halford beneficia de sustinerea lui Sarin in acel moment. La ora actuala nu se stie exact cine ar fi putut comanda o operatiune de spionare a directorilor Vodafone, sau daca Arun Sarin stia de aceasta investigatie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×