Pantech Duo 2, varianta pentru AT&T in teste la FCC

1.217 ori
<b>Pantech Duo 2, varianta pentru AT&T in teste la FCC</b>Stim ca terminalul Pantech Duo, varianta pentru AT&T a aparut recent, dar de vreme ce handsetul este atat de promitator, un update este deja gata de lansare, fiind deocamdata testat de catre cei de la FCC. Ca de obicei, cand vine vorba de testele FCC...

Stim ca terminalul Pantech Duo, varianta pentru AT&T a aparut recent, dar de vreme ce handsetul este atat de promitator, un update este deja gata de lansare, fiind deocamdata testat de catre cei de la FCC.

Ca de obicei, cand vine vorba de testele FCC aflam doar ce rezultate au avut testele conectivitatii terminalului. Astfel, nu cunoastem lista completa de specificatii a noului Pantech Duo, dar aflam ca acesta este un telefon dual band dual mode, ceea ce inseamna ca suporta conectivitate GSM (nord american) si W-CDMA 3G (nord-american). De obicei, raportul FCC dezvaluie prezenta conectivitatii WiFi, dar de aceasta data nu putem spune daca handsetul va sosi cu un astfel de feature.

Stim ca terminalul, disponibil la un pret neanuntat inca va fi lansat "candva in 2008" si speram sa aflam in curand o lista decenta de specificatii. Banuim ca pretul sau va fi similar cu cel al lui Pantech Duo, in jurul valorii de 200 de dolari. Va vom oferi mai multe informatii, de indata ce handsetul va fi disponibil in primele imagini oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×