Aplicații pentru Windows Phone 7, iPhone și soluții de viitor, reunite la Timișoara Mobile Development Group Meetup (Video)

2.754 ori
<b>Aplicații pentru Windows Phone 7, iPhone și soluții de viitor, reunite la Timișoara Mobile Development Group Meetup (Video)</b>"Dezvoltatori din Timișoara, uniți-vă!" Aceasta ar putea fi deviza evenimentului din data de 10 ianuarie 2010, organizat la Timișoara la ideea Incubatorului de Afaceri Software. în cadrul acestei inițiative au fost reuniți numeroși dezvoltatori de...

"Dezvoltatori din Timișoara, uniți-vă!" Aceasta ar putea fi deviza evenimentului din data de 10 ianuarie 2010, organizat la Timișoara la ideea Incubatorului de Afaceri Software. în cadrul acestei inițiative au fost reuniți numeroși dezvoltatori de aplicații mobile și specialiști IT, încercându-se crearea unei comunități locale și generarea de discuții și schimburi de idei.

întâlnirea a fost deschisă de către directorul Centrului de Dezvoltare al firmei Movidius, dr. Valentin Mureșan, acesta prezentând o viziune asupra celor mai noi tehnologii din domeniul dezvoltării de platforme hardware pentru terminale mobile. Un articol recent despre tehnologiile dezvoltate de Movidius găsiți aici. Printre vorbitori s-a numărat și Radu Ticiu, executive director al Timișoara Software Business Incubator, care a prezentat scopul acestei întruniri.

Desfășurat la 700 Coffee & Lounge, în Timișoara City Business Center, evenimentul a reunit peste 50 de specialiști locali, fie freelanceri, antreprenori sau angajați în firme de top. Un alt vorbitor pe care l-ați observat în clipul de mai sus este Andrei Rușan (doctorand UPT), care a comentat adoptarea standardelor LTE/4G în țara noastră și faptul că ele sunt deja folosite peste Prut.

De asemenea, am avut ocazia să vedem la Timișoara Mobile Development Group și aplicații dezvoltate de specialiști timișoreni, cum ar fi HawkEye, un soft pentru Windows Phone 7, creat de către Xenom (Arthur Csertus și Oana Fanaru), sau grokking.it, o aplicație iOS care vă permite să vă alegeți stilul vestimentar. App-ul a fost creat de către Grok Media (Tudor Munteanu, Calvin Cheng, Stefan Talpalaru) și în cele din urmă am putut vedea și un amuzant joc de memorie, Memory Filip creat de Bittersweet Labs (Melania Danciu, Raul Andrisan).

Sperăm ca pe viitor să vedem cât mai multe astfel de inițiative, atât în Timișoara și în restul țării, pentru ca dezvoltatorii romani să își poată promova cât mai eficient ideile bune și aplicațiile de succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×