Produse evoMAG.ro

Android 2.4 aka Google Ice Cream sosește În vară? Versiune separată pentru telefoane?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.720 ori
<b>Android 2.4 aka Google Ice Cream sosește În vară? Versiune separată pentru telefoane?</b>Dacă Android 3.0 este Honeycomb, iar Android 2.4 este următoarea versiune pentru smartphone-uri a OS-ului Google, atunci cum rămâne cu ordinea lansărilor? Ei bine, se pare că Honeycomb va marca separarea platformei într-o variantă pentru telefoane...

Dacă Android 3.0 este Honeycomb, iar Android 2.4 este următoarea versiune pentru smartphone-uri a OS-ului Google, atunci cum rămâne cu ordinea lansărilor? Ei bine, se pare că Honeycomb va marca separarea platformei într-o variantă pentru telefoane și una pentru tablete.

Astfel, Android 2.4 aka Ice Cream va sosi doar pe telefoane mobile și am putea să-l vedem chiar pe Sony Ericsson XPERIA Arc lansat cu acest OS la bord. Terminalul a fost prezentat la CES 2011 și este cel mai subțire telefon din lume în acest moment. Ice Cream continuă tradiția de numire a release-urilor Android după deserturi și în ordine alfabetică: Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb... și Ice Cream.

Va fi interesant să vedem dacă ni se confirmă bănuiala în legătură cu separarea sistemului de operare într-o versiune pentru tablete, mai ales că am văzut deja în acțiune platforma pe mult-așteptatele Motorola XOOM și LG G-Slate. Cel mai probabil vom vedea Android 2.4 Ice Creăm fiind anunțat la Google I/O, eveniment desfășurat în luna mai a acestui an.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×