Android 2.4 aka Google Ice Cream sosește În vară? Versiune separată pentru telefoane?

1.978 ori
<b>Android 2.4 aka Google Ice Cream sosește În vară? Versiune separată pentru telefoane?</b>Dacă Android 3.0 este Honeycomb, iar Android 2.4 este următoarea versiune pentru smartphone-uri a OS-ului Google, atunci cum rămâne cu ordinea lansărilor? Ei bine, se pare că Honeycomb va marca separarea platformei într-o variantă pentru telefoane...

Dacă Android 3.0 este Honeycomb, iar Android 2.4 este următoarea versiune pentru smartphone-uri a OS-ului Google, atunci cum rămâne cu ordinea lansărilor? Ei bine, se pare că Honeycomb va marca separarea platformei într-o variantă pentru telefoane și una pentru tablete.

Astfel, Android 2.4 aka Ice Cream va sosi doar pe telefoane mobile și am putea să-l vedem chiar pe Sony Ericsson XPERIA Arc lansat cu acest OS la bord. Terminalul a fost prezentat la CES 2011 și este cel mai subțire telefon din lume în acest moment. Ice Cream continuă tradiția de numire a release-urilor Android după deserturi și în ordine alfabetică: Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb... și Ice Cream.

Va fi interesant să vedem dacă ni se confirmă bănuiala în legătură cu separarea sistemului de operare într-o versiune pentru tablete, mai ales că am văzut deja în acțiune platforma pe mult-așteptatele Motorola XOOM și LG G-Slate. Cel mai probabil vom vedea Android 2.4 Ice Creăm fiind anunțat la Google I/O, eveniment desfășurat în luna mai a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×