Aplicatii platite Android in curand si in Romania? Google updateaza lista de tari suportate!

1.574 ori
<b>Aplicatii platite Android in curand si in Romania? Google updateaza lista de tari suportate!</b>Google tocmai a trimis o notificare developerilor Android, in care ii informa ca aplicatiile platite de pe aceasta platforma vor fi suportate in noi tari de pe glob. Deocamdata lista include doar 14 de tari, carora li se vor mai alatura altele incepand cu...

Google tocmai a trimis o notificare developerilor Android, in care ii informa ca aplicatiile platite de pe aceasta platforma vor fi suportate in noi tari de pe glob. Deocamdata lista include doar 14 tari, carora li se vor mai alatura altele incepand cu saptamana viitoare.

Nu cunoastem inca tarile de pe lista, dar speram ca Romania se numara printre ele. Remarcam faptul ca Google raspunde in sfarsit plangerilor cu privirea la limitarea lui Android Market si isi deschide magazinul online si la nivel international. Cu o astfel de decizie, Apple App Store ar putea fi depasit pana la finalul anului, daca nu la numarul de downloaduri, cel putin la capitolul popularitate.

Dintre cele 14 tari care suporta achizitionarea de aplicatii platite Android, doar 9 permit si distribuirea lor, lucru care a cauzat frustrare in randul developerilor si uneori i-a facut chiar sa apeleze la Apple App Store. Ce credeti, va fi Romania pe lista privilegiatilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×