Tabletul Samsung Galaxy Tab soseste in magazinele italiene in octombrie; pe cand si in Romania?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.441 ori
<b>Tabletul Samsung Galaxy Tab soseste in magazinele italiene in octombrie; pe cand si in Romania?</b>Daca Dell Streak este prezent deja in tara noastra si neoficial si Apple iPad, aceste tableturi nu au un rival insemnat inca. Lucrurile se vor schimba atunci cand mul-asteptatul Samsung Galaxy Tab va sosi, dar tot ce stim la aceasta ora este ca el va...

Daca Dell Streak este prezent deja in tara noastra si neoficial si Apple iPad, aceste tableturi nu au un rival insemnat inca. Lucrurile se vor schimba atunci cand mul-asteptatul Samsung Galaxy Tab va sosi, dar tot ce stim la aceasta ora este ca el va debuta in Italia, in octombrie.

Daca toate lucrurile merg bine, am putea vedea acest tablet si in tara noastra in aceeasi perioada. In cadrul unui eveniment organizat recent de catre Samsung, compania a anuntat ca terminalul Galaxy Tab va sosi in Italia in prima saptamana a lunii octombrie, fiind disponibil in oferta tuturor operatorilor locali.

Nu cunoastem pretul acestui tablet, in varianta deblocata, dar a fost mentionat faptul ca Galaxy Tab va fi oferit de catre operatori cu abonamente ce pornesc de la 29 de euro pe luna.Samsung se asteapta sa vanda 100.000 de unitati ale lui Tab pana la finalul anului doar in Italia. Asta inseamna ca Batranul Continent ar trebui sa depaseasca milionul de unitati vandute pana in 2011, nu-i asa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×