Aplicatiile de pe Windows Mobile 6.5 nu vor rula pe Windows Phone 7 Series

1.358 ori
<b>Aplicatiile de pe Windows Mobile 6.5 nu vor rula pe Windows Phone 7 Series</b>Microsoft intentioneaza sa dea uitarii platforma Windows Mobile, astfel ca Windows Phone 7 Series reprezinta un OS complet nou si total despartit de predecesorii sai. Un efect secundar al acestei abordari este faptul ca aplicatiile de pe Windows Mobile...

Microsoft intentioneaza sa dea uitarii platforma Windows Mobile, astfel ca Windows Phone 7 Series reprezinta un OS complet nou si total despartit de predecesorii sai. Un efect secundar al acestei abordari este faptul ca aplicatiile de pe Windows Mobile 6.5 nu vor rula pe Windows Phone 7.

Gigantul din Redmond a anuntat ca va oferi detalii despre experienta de gaming si aplicatiile de pe Windows Phone in cadrul showului MIX10, care va avea loc intre 15 si 17 martie. Inainte de debutul evenimentului, developerul Microsoft Charlie Kindel a confirmat oficial lipsa de compatibilitate pe WP 7 a softurilor de pe platformele mai vechi.

Evident, se pune si problema imposibilitatii realizarii unui upgrade de la Windows Mobile 6.x la Windows Phone 7, inca o strategie pentru a vinde handseturi cu noul OS, in loc ca utilizatorii sa se multumeasca doar cu un  update. Kindel afirma ca noua platforma este bazata pe tehnologii cum ar fi Silverlight, .NET, XNA pentru dezvoltarea jocurilor, standarde Web 2.0 si Microsoft developer tools.

Deocamdata stim ca printre primele telefoane Windows Phone 7 Series se va numara LG Panther, pe care il vom vedea pe piata in luna septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×