Apple a luat foc! Nimeni nu a fost ranit

Autor:  | Publicat în:  Apple 759 ori
<b>Apple a luat foc! Nimeni nu a fost ranit</b>Vestea zilei are legatura cu Apple, dar nu si cu o lansare de marca sau vreun patent de telefon mobil. Se pare ca o cladire de birouri apartinand celor de la Apple ar fi luat foc accidental, conform autoritatilor. Incendiul a pornit din mansarda unei...

Vestea zilei are legatura cu Apple, dar nu si cu o lansare de marca sau vreun patent de telefon mobil. Se pare ca o cladire de birouri apartinand celor de la Apple ar fi luat foc accidental, conform autoritatilor.

Incendiul a pornit din mansarda unei cladiri de birouri de langa sediul Apple, extinzandu-se si pana la aceasta din urma. Incendiul de la adresa 20705 Valley Green Drive din Cupertino, California a fost anuntat la ora locala 10 pm si s-a extins pe durata a 3 ore. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar incidentul pare a avea legatura cu o echipa de constructori care lucra in zona cu putin timp inainte de izbucnirea incendiului.

Peste 60 de pompieri au fost implicati in stingerea focului, iar autoritatile afirma ca incendiul a fost cel mai probabil un accident. Apple nu a anuntat inca oficial pagubele suferite, dar seful pompierilor este sigur ca acestea sunt considerabile, fiind cauzate de catre apa folosita pentru stingerea foctului, in special la etajul al doilea al cladirii. Incendiul a fost stins in aproximativ o ora de la interventia autoritatilor, parjolind totusi etajul al doilea al cladirii si acoperisul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×