Aparatul de bruiaj al telefoanelor mobile, un gadget enervant

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.720 ori
<b>Aparatul de bruiaj al telefoanelor mobile, un gadget enervant</b>Iata un gadget destul de enervant, daca scapa pe maini nepotrivite, aparatul de bruiaj al semnalului telefoanelor mobile. Acesta poate avea utilizari variate, de la incapacitarea handseturilor din sala de cinema, pana la oprirea initiativelor de copiere...

Iata un gadget destul de enervant, daca scapa pe maini nepotrivite, aparatul de bruiaj al semnalului telefoanelor mobile. Acesta poate avea utilizari variate, de la incapacitarea handseturilor din sala de cinema, pana la oprirea initiativelor de copiere de la examene.

Gadgetul poate bruia semnalele telefoanelor mobile in frecvente GSM 850, EGSM 900, DCS 1800, PCS 1900, CDMA 800, WCDMA/CDMA 2000, PHS, DECT si chiar 3G pe o raza de cativa metri in toate directiile. Bateria acestui aparat va rezista doar 1.5 ore, destul totusi pentru a deranja un posesor de telefon mobil. Pretul gadgetului este de 246 de dolari, niciodata prea mult pentru o gluma buna la birou.

Evident ca atunci cand vedem un astfel de aparat pe piata, ne gandim imediat cu amuzament la faptul ca ar putea in curand aparea si un gadget care bruiaza aparatul de bruiaj. Si o vom tine tot asa, pana ce uitam de ce am cumparat/creat/inventat acest gen de gadgeturi, in loc sa inchidem telefonul in locurile in care acesta nu trebuie utilizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×